24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Groepsvervoer Enschede

Groepsvervoer Twente

Taxi Enschede biedt Groepsvervoer op maat.

Of het nu gaat om Groepsuitjes, Vrijgezellen feestjes, luchthavenvervoer ,Groepsvervoer Hengelo ,groep uitjes, groep accommodatie, groep lessen, Groepsvervoer Twente ,Groepsvervoer Amsterdam ,Groepsvervoer Enschede ,evenementen ,familiedagen ,congressen ,meerpersoons vervoer ,dagtochten en groepsreizen van en naar u groepsverblijf kunt u ook bij ons terecht. Voor groepsvervoer heeft Taxi Enschede beschikking over een diverse voertuigen, van minibus 7 personen tot 70 persoons touringcar. Voor groepen groter dan 16 personen is het alleen mogelijk om vooraf te reserveren. Neem ook contact met ons op over het busvervoer als u een groepsactiviteit naar een populaire bestemming in Nederland of in onze buurlanden organiseert. Wij zorgen voor een bus, een gediplomeerde chauffeur en een vervoersadvies op maat.
Voor alle vragen over groeps taxi ,vervoermiddelen ,vervoersbewijzen ,reserveringen en vervoerskosten kunt u onze taxicentrale in Hengelo vrijblijvend telefonisch : 06 – 41 23 0 768
 of per mail online via onze contact formulier contact opnemen.

WERKNEMERSVERVOER regio twente

Werknemersvervoer Twente is het vervoer van werknemers van huisadressen of een verzamellocatie naar een werklocatie. Uw medewerkers worden in de ochtend op afspraak opgehaald en aan het einde van de werkdag weer tijdig afgezet.

Met ons werknemersvervoer bieden wij praktische oplossingen voor logistieke problemen aan, bespaart u het milieu en hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoldoende parkeergelegenheid.

Het vervoer kan zowel per taxibus als per touringcar worden uitgevoerd. De keuze van het voertuig wordt gemaakt op basis van de groepsgrootte

DAGBESTEDINGEN zorgboederij vervoer

Iedere (werk)dag verzorgen wij het vervoer van cliënten vanaf hun woonadres naar hun dagbesteding- en behandeling. Daarbij maken wij gebruik van taxi’s, taxi- en bussen, afhankelijk van de conditie van de cliënt. Het vervoer wordt in samenspraak met de dagbesteding en – behandeling ingevuld.

Onze chauffeurs zijn vertrouwd met deze wijze van vervoer en gekwalificeerd om de cliënten met de nodige zorg te op te halen en af te zetten.

Naast betrouwbaarheid, veiligheid en service, zijn we ook erg kostenbewust en kunnen we, dankzij onze efficiënte werkwijze, te allen tijde een passend aanbod aansluitend aan uw wensen bieden zonder in te leveren op kwaliteit.

Kwaliteitsreizen tegen de scherpste prijzen regio Twente
Een uitstekende verhouding tussen kwaliteit en prijs, dat is wat u bij de groepsreizen van Taxi Enschede kunt verwachten. Onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste reisleider, met hart voor het vak, gaat u op ontdekkingsreis

Van Service Enschede

V-Klasse of vergelijkbaar

Met de business en executief taxi service van Taxi Enschede kunnen onze klanten een uitstekende (zaken)reis ervaren. Als doel ons klanten zo professioneel en comfortabel mogelijk te vervoeren in één van onze luxe en zakelijke busjes. Taxibus Enschede boek snel online

Pendelvervoer regio Twente

De parkeergelegenheid is niet direct bij jouw event? Je bezoekers komen met het openbaar vervoer maar het station is net te ver weg? Pendelbussen bieden voor jullie de uitkomst. Wij hebben veel ervaring met pendelvervoer en ons wagenpark leent zich hier uitstekend voor!

Taxi Enschede beschikt over een zeer divers wagenpark. Naast luxe taxi’s beschikken wij ook over 7-persoons busjes en rolstoelbussen.
In samenwerking met Touringcar bedrijf Hengelo tours is het ook mogelijk vervoersoplossingen te bieden voor groepen met meer dan 7 personen. Kortom voor een vervoersoplossing op maat bent u bij Taxi Enschede aan het juiste adres

Bent u op zoek naar een goedkope Groepsvervoer? Bel Taxi Enschede via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Enschede | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!