24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Rechter: Amsterdamse Tesla-taxi’s mogen gratis blijven laden

Rechter: Amsterdamse Tesla-taxi’s mogen gratis blijven laden

Rechter: Amsterdamse Tesla-taxi’s mogen gratis blijven laden
dat zij bij aanschaf van een auto tot in lengte van dagen kosteloos en onbeperkt gebruik mochten maken van alle superchargers van Tesla ter wereld. Maar begin dit jaar kregen de chauffeurs van Tesla een e-mail waarin de autofabrikant klaagt over lange wachtrijen en gevaarlijke situaties rond de laadpaal. Daarom houdt het bedrijf zich het recht voor de toegang van taxi’s tussen zeven uur ’s ochtends en tien uur ’s avonds te beperken. Het suggereert in de e-mail eveneens dat het niet had kunnen voorzien dat er ‘commercieel’ gebruik zou worden gemaakt van het aanbod.Volgens de rechter wist Tesla dat de chauffeur zijn auto als taxi zou gebruiken en had het er rekening mee moeten worden gehouden dat deze toezegging voor professionele gebruikers een reden zou zijn een dure auto aan te schaffen. De bewuste chauffeur betaalde 86.155 euro voor een Tesla Model S. Verder moet Tesla maatregelen nemen om de verkeersveiligheid op zijn terrein te vergroten en mag het taxichauffeurs niet anders behandelen dan andere autokopers die recht hebben op gratis stroom.

Tags Schiphol taxi Amsterdam Hengelo luchthavenvervoer Twente Schiphol taxi markelo taxi Almelo taxi goor taxi Haaksbergen groepsvervoer Hengelo enschede groepsvervoer Almelo Tubbergen taxi Weerselo
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!