24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Onze Wagen Park

Taxi Enschede biedt u een super VIP ervaring in Enschede en omstreken.

Taxi Enschede belooft u de beste service en ervaring in heel Twente

Zit- en reiscomfort ‘Hoe zit de passagier?’. Dat is voor personenvervoer een heel belangrijke vraag. En we moeten toegeven, in de V-Klasse Mercedes is dat echt fantastisch.
De stoelen lijken net bureaustoelen Dat is ongekend in een auto die rijdt als een personenwagen. Een vergaderstand, waarbij de middelste twee stoelen zijn omgedraaid is ook mogelijk. Boek snel een taxibus Enschede of online reservering voor meerdere taxibussen Enschede.

Boek Nu

Taxi Enschede een uitgebreid wagenpark en een betrouwbare selectie chauffeurs. In tegenstelling tot traditionele taxi bedrijven leveren wij vervoer gericht op de wensen van de klant en zijn speciale noodzaken om specialistische vervoersoplossingen te vinden.  Met ons wagenpark afkomstig van de hoogst aangeschreven merken zoals Mercedes, Bmw en Audi staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week gereed om onze klanten te bedienen met het hoogste niveau van personen vervoer.

wagenpark van Taxi Enschede bestaat uit hoogwaardige voertuigen die niet gesierd worden door reclame of taxi bordjes.  Dit geeft u de uitstraling van vervoer door een privé chauffeur maar tegen een kostprijs die zelfs voor een gemiddeld bedrijf betaalbaar blijft. Ook voor grotere groepen kunnen wij hoogwaardig vervoer uitvoeren met onze luxe minibusjes. zoals een v klasse Mercedes Mercedes tourer vito ideaal voor Schipholvervoer

error: Alert: Inhoud is beschermd!!