24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Vijftien kilo cocaïne aangetroffen bij inzittende van Amsterdamse taxi

Vijftien kilo cocaïne aangetroffen bij inzittende van Amsterdamse taxi

politie heeft in de kofferbak van een taxi 15 kilo cocaïne aangetroffen. De taxichauffeur is inmiddels vrijgelaten maar zijn passagier zit nog vast.

Het voorval vond afgelopen maandag plaats, maar de politie maakte het pas later in de week bekend. Plaats van handeling was een parkeerplaats aan de Logger in Amstelveen. Twee politiemensen zagen een man daar “verdachte handelingen” plegen. Vervolgens stapte hij als passagier in een taxi.

Taxichauffeur weer vrij
Omdat de man zich verdacht had gedragen, reden de politiemensen achter de taxi aan. Het voertuig werd vervolgens op de A2 aangehouden en gecontroleerd, waarbij de 15 kilo drugs werd aangetroffen. De passagier en de taxichauffeur werden aangehouden. Die laatste is inmiddels weer vrijgelaten. Dat geldt niet voor de 37-jarige taxiklant, die donderdag wordt voorgeleid bij de rechter-commissaris.
Schiphol taxi Hengelo luchthavenvervoer Twente groepsvervoer Almelo groepsvervoer enschede groepsvervoer index enschede taxi in Twente viptaxi Overijssel taxibusje Hengelo Groepsvervoer Vriezenveen groepsvervoer Twente Schiphol taxivervoer Amsterdam Hengelo
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!