24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Vijf gemeenten besteden samen leerlingen- en Jeugdwetvervoer aan

ijf gemeenten besteden samen leerlingen- en Jeugdwetvervoer aan
Pijnacker, Delft en Westland werken al langer samen op inkoopgebied. Voor deze opdracht hebben Midden-Delfland en Rijswijk aansluiting bij de andere drie gemeenten gevonden. De diverse vervoerscontracten lopen af en men ziet daarin een mooie gelegenheid om het doelgroepenvervoer opnieuw te organiseren.

Bij het huidige vervoer zijn een kleine 700 leerlingen en ongeveer 120 jeugdigen betrokken. Op jaarbasis is al dat vervoer goed voor een omzet van zo’n 4 miljoen euro, al kunnen aan al die cijfers zoals gebruikelijk geen rechten worden ontleend. Het werk is verdeeld over elf percelen. Inschrijven op meerdere percelen mag, maar er zijn wel voorwaarden van kracht waardoor per vervoerder een maximaal aantal percelen kunnen worden gewonnen.

Prijs, kwaliteit en SROI
De aanbesteding loopt nog ruim een maand; eind maart moet er definitief gegund zijn. Inschrijvingen worden voor 30 procent beoordeeld op de vaste kilometerprijs per leerling waarvoor men denkt het vervoer te kunnen verzorgen. Nog eens 20 procent van de punten is te verdienen met gedegen plannen voor social return on investment (SROI), ofwel de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De overige 50 procent van de weging betreft kwaliteit, waaronder implementatie, communicatie en duurzaamheid. Bij dat laatste aspect gaat het niet alleen om de inzet van emissievrije voertuigen, maar ook om de verwachtingen op dat gebied en om de duurzaamheid van de eigen bedrijfsvoering. Binnen deze aanbesteding zijn ook de nodige punten te verdienen voor interviews waarin de inschrijvers moeten aangeven hoe ze met twee op de praktijk gebaseerde situaties zouden omgaan.

Lange looptijd
De vijf gemeenten volgen de trend dat contracten voor doelgroepenvervoer een steeds langere looptijd krijgen. De nieuwe overeenkomst moet ingaan op 1 augustus 2020 en loopt pas op 31 juli 2025 weer af. Daarmee hoeft het feest nog niet voorbij te zijn, want de gemeenten hebben het recht om de overeenkomst nog tweemaal met een periode van twee jaar te verlengen. Daardoor komt de maximale looptijd dus op negen jaar. Overigens lopen de contracten voor het Jeugdwetvervoer nog iets langer door, waardoor dit vervoer per 2021 instroomt.

taxibus Hengelo Twente taxi service luchthavenvervoer Amsterdam Hengelo Schiphol
, groepsvervoer Twente Hengelo Enschede , vervoer op maat goedkope taxi Hengelo Luchthavenvervoer dusseldorf Hengelo groepsvervoer delden groepsvervoer goor groepsvervoer enschede groepsvervoer enter taxi aub aub hengelo taxi
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!