24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

uitgaanscentra en discotheken dicht in Twente

SAASVELd Bruins – /Dieka MARKELO – De grote discotheken in regio Twente blijven de komende week dicht vanwege de maatregelen tegen het coronavirus. Discotheek Dieka in Markelo en Dancing Bruins in Saasveld laten via Facebook weten dat ze de komende drie weken dicht zijn. Ook Lucky in Rijssen gaat contact opnemen met ticketkopers vanwege de maatregelen.

Jullie hebben ongetwijfeld de maatregelen gehoord van het kabinet: vermijd evenementen met meer dan 100 mensen”, schrijft het onder Twentenaren razend populaire Bruins uit Saasveld op Facebook. “Helaas betekent dat dat wij gedwongen zijn om de komende 3 zondagen en zaterdag 28 maart (Club 25+) niet open te gaan.”

Ook de Radstake bij Varsseveld is de rest van de maand dicht.

Dieka Markelo en Disco Lucky in rijssen

Ook Dieka, net buiten Markelo, laat weten komend weekend de deuren niet te openen vanwege het coronavirus. “Over ons verdere programma kunnen we nog niks melden. Houd onze socials in de gaten.” Ook Lucky Rijssen verwijst naar die ‘socials’ voor meer informatie. Mensen die een ticket hebben voor één van de komende evenementen in de discotheek krijgen bericht van de Rijssense uitgaansgelegenheid.

Ook Holland Casino in Enschede gaat mee in de maatregelen en is de rest van de maand op slot. De maatregel gaat donderdagavond al in: “Vanaf 23:00 uur worden geen nieuwe gasten meer binnengelaten. Uiteraard vinden wij dit als gastvrijheidsbedrijf heel vervelend.”

error: Alert: Inhoud is beschermd!!