24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Toeslag Regiotaxi hoeft in Hengelo niet betaald te worden

Toeslag Regiotaxi hoeft in Hengelo niet betaald te worden
De gemeente neemt tot 1 oktober de extra kosten voor haar rekening. Gebruikers van de taxi betalen normaal gesproken een toeslag als ze op een laat moment (na 21.00 uur voor de dag erop) hun reis boeken.

Incasseren
Het gaat om mensen met een WMO-pas die gebruik maken van de Regiotaxi. Wie niet tijdig reserveert, betaalt boven op de enkele reis 3 euro extra. Gemeenten hebben de opdracht gekregen dit bedrag te incasseren.

Te laat
Hengelo laat weten tot 1 oktober de toeslag niet te zullen gaan innen. Wel adviseert ze de gebruikers om zo veel mogelijk op tijd te reserveren. Omdat 42 procent van de ritten te laat worden geboekt, rijden er regelmatig vrijwel lege busjes rond. De toeslag van 3 euro was bedoeld als stimulans om tijdig te reserveren.

Tot 1 oktober wordt de toeslag niet berekend, wat er daarna gebeurt, is nog niet bekend. Enschede, Dinkelland, Oldenzaal, Losser en Haaksbergen hebben de toeslagregeling al eerder opgeschort.


Tags: schipholtaxi service Hengelo Amsterdam, taxi Hengelo goedkope taxi busje Twente , touringcar groepsvervoer Hengelo Enschede 

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi 

error: Alert: Inhoud is beschermd!!