24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Taxichauffeur op staande voet ontslagen na onbeschoft gedrag tegen klant

Taxichauffeur op staande voet ontslagen na onbeschoft gedrag tegen klant
Een omstander filmde het voorval, dat plaatsvond in Zeist. Te zien en horen is hoe de chauffeur zich erg ongeduldig gedraagt. Hij gaat onder meer bij zijn taxibus staan om in zijn handen te klappen en de vrouw op te jagen, terwijl zij langzaam een afstand van enkele tientallen meters overbrugt. Hij helpt de vrouw verder niet.

Zijn gedrag is tegen het zere been van een aantal omstanders. De chauffeur gaat ook met verschillende van hen over het voorval in discussie en roept onder meer dat hij nog meer te doen heeft en dat andere chauffeurs al lang weg waren geweest. Omstanders hebben de vrouw de taxi ingeholpen, waaraan de chauffeur uiteindelijk wel een bijdrage leverde.

Per direct ontslagen
Het filmpje kwam ook al snel de directie van Willemsen-de Koning onder ogen. Dit bedrijf is sinds 1 april vorig jaar verantwoordlijk voor de Regiotaxi Utrecht. De reactie van de directie is duidelijk: “Wij zijn geschokt bij het zien van deze beelden en schamen ons diep.”

“Het gedrag van deze chauffeur is respectloos en volstrekt onacceptabel. Er is direct contact gelegd met de familie van mevrouw, we hebben om te beginnen onze excuses aangeboden en we blijven in contact. De chauffeur is per direct niet meer werkzaam voor ons. Iedereen mag en moet er op kunnen vertrouwen dat wij mensen met zorg vervoeren. Dit is waar wij met z’n allen voor staan”, aldus de volledige verklaring.

Tags: Schipholtaxi Haaksbergen Schiphol taxi Hengelo taxi enschede groepsvervoer enschede groepsvervoer Almelo groepsvervoer goor groepsvervoer Schiphol Twente taxi Twente Schiphol taxi Hengelo goedkoop luxe taxi directievervoer s klasse taxi
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!