24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Taxi tarieven 2018

Stadstarieven voor een taxi in Hengelo

De goedkoopste taxitarieven in Hengelo.

Om de prijs van een taxirit te berekenen wordt gebruik gemaakt van een (geijkte) taximeter, deze taximeter rekent exact uit wat de gereden afstand en de daarbij behorende ritprijs en de starttarief is.

De metertarieven die de taxi’s van Taxi Centrum Hengelo berekenen zijn als volgt:

Instaptarief € 7,80 (2 km vrij)

Kilometertarief na 2 km € 2,29

VASTE KLANTEN TARIEF – Bel klanten

Instaptarief euro; 5,95 (2 km vrij)

Kilometertarief na 2 km € 2,20

De metertarieven die de taxi busjes van Taxi Centrum Hengelo berekenen zijn als volgt:

Instaptarief € 12,50 (2 km vrij)

Kilometertarief na 2 km € 2,50

Taxi Hengelo Tarieven 2018

Instap tarief €2,89  prijs per km €2,12 en prijs per minuut €0,35

Mobiele pin/creditcard apparatuur

Binnenkort aanwezig in al onze taxi voertuigen.

Want deze tijd van plastic geld kunnen we er bijna niet meer omheen. Overal kun je betalen met je pinpas, en vaak ook met een creditcard.

Kan ik in de taxi met creditcard of pin betalen?

In bijna alle taxi’s kunt u met zowel creditcard als met pin betalen. Aangezien nog niet iedere taxi is voorzien van de noodzakelijke apparatuur dient u dit aan te geven tijdens uw reservering.

Wachttarieven

Wacht tarief voorafgaand aan de rit en/of tussen 2 aparte ritten afzonderlijk : € 33,- per uur.(per min 0,55)

Wachttarief van Taxi Hengelo

Stel, u bestelt ons en wij komen u ophalen. Het blijkt alleen dat u nog iets langer nodig heeft dan verwacht. Daarvoor hebben wij het wachttarief. Dus heeft u nog iets langer nodig, maar u wilt wel dat wij op u wachten? De eerste 5 minuten zijn kosteloos, daarna betaalt u bij ons een wachttarief van € 33 per uur. Het is natuurlijk wel goedkoper als u zorgt dat u klaar staat als wij arriveren. Omdat wij zeer goedkope tarieven rekenen, zijn wij van mening dat wij niet te veel onnodig moeten wachten.

Prijs afspraak

Taxivervoer over langere taxi-ritten vinden meestal prijs-afspraak plaats.

U kunt meestal voor een langere rit een prijs-afspraak maken met onze taxicentrale waardoor u veel voordeliger uit bent dan wanneer dezelfde ritten op de taximeter zouden worden gedaan.

Op rekening rijden bij Taxi Hengelo

Ritten op rekening voor bedrijven lekker makkelijk en goedkoop. Wilt u ook op rekening rijden? Bij Taxi Hengelo is dit mogelijk. Middels het rijden op rekening kunt u als bedrijf of als instelling snel en efficient een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. Als u besluit om op rekening te rijden, dan krijgt u tot 20% korting op de vaste adressen die u vaak bezoekt. Een voorbeeld: als u en/of uw werknemer(s)/zakelijke relaties vaak naar Schiphol of een ander vliegveld moeten worden vervoerd, dan krijgt u tot 20% korting op het geldende tarief. Voor de ritten op rekening geldt het volgende: Een keer in de maand wordt een factuur opgesteld van de gedane ritten. U wordt verzocht de rekening binnen 14 dagen na de factuurdatum te betalen. Indien u meer informatie wilt over de prijzen en voordelen van het rijden op rekening, dan kunt u ons mailen

– Alle TaxiTarieven zijn inclusief 6% btw.

– Wij hanteren géén speciaal nacht taxi- avondtarief of voorrijkosten.

– Wij hebben onze taxitarief altijd vermeld op een taxi tarief kaart in al onze taxi’s

-Ook Luchthavenvervoer van en naar Hengelo zoals Schiphol Amsterdam, Dusseldorf airport, vliegveld Weeze en Rotterdam luchthaven of naar verre steden taxi Nijmegen, taxi Rotterdam, taxi Amsterdam, taxi Groningen,Taxi Den Haag, taxi Apeldoorn of een plaats in Duitsland..

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland

error: Alert: Inhoud is beschermd!!