24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Taxi service uber maakt de wereld kapot en ik doe eraan mee

Het is niet alleen dat ze me niet willen brengen, maar de chauffeurs kijken me niet eens meer aan als ik mijn adres noem. Stug staren ze door hun voorruit op zoek naar die gouden ritjes naar buitenwijken en andere gemeentes. Uiteindelijk app ik een Uber. Ik krijg een gratis flesje water als ik instap en in de middenleuning van de achterbank zit een bakje met muntsnoepjes. Verfrist en gehydrateerd kom ik veilig thuis aan. Met dank aan mijn chauffeur Dwahid, zie ik later op de toegemailde factuur.Van mijn beste vriend mag ik geen Uber meer bestellen. De chauffeurs hebben geen enkele baanzekerheid, worden slecht betaald zodat de eigenaar het geld naar binnen kan harken en de oprichter steunt Trump. Als er een reden was om te stoppen met Ubers, dan moet die laatste wel doorslaggevend zijn. „
Tags:schipholtaxi service Hengelo ,  luchthavenvervoer Hengelo, taxi Twente, groepsvervoer Hengelo, taxibusje Hengelo, touringcar Twente groepsvervoer enschede groepsvervoer oldenzaal taxi denekamp vliegveld taxiBent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Centrale Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. 24-uurs taxi service van en naar Hengelo

error: Alert: Inhoud is beschermd!!