24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Rotterdam Airport Shuttle service

Taxi Rotterdam airport

Onze luchthaven taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland . Wij bieden geen deeltaxi aan maar prive vervoer. Met onze Taxivervoer is onze Airport service vanaf 3 personen vaak ook goedkoper dan een deeltaxi . Onze Airport taxi service en onze taxicentrale zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week , 365 dagen per jaar beschikbaar.

Taxi  (1 t/m 4)

Opzoek naar een goedkoop taxi Rotterdam airport? Bel dan Taxi Centrum Hengelo via 06 – 41 23 07 68.
Taxi Enschede kan uw rit verzorgen van en naar Airport Rotterdam. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis met de Taxi € 199,- en een retourtje € 388,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit vanaf Enschede naar Rotterdam Airport.

Goedkope Taxibus Rotterdam AirPort (5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Enschede vervoerd worden van en naar Rotterdam Airport. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Luchthaven Rotterdam met de Taxibusje is € 230,- en een retourtje  € 449,-. Voor vragen over de tarieven, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 – 41 23 07 68 of via het contactformulier.

Taxi naar Rotterdam vliegveld.

Boekt u uw taxi voor luchthavenvervoer bij Taxi Enschede dan hebt u een privéchauffeur tot uw beschikking die u veilig en comfortabel naar het vliegveld brengt tegen het voordeligste tarief. Taxi Enschede is gespecialiseerd in luchthavenvervoer naar vliegvelden in Nederland, België en Duitsland en ontzorgt u van uw adres naar het vliegveld en van het airport weer terug naar uw adres en is vanaf Hengelo, enschede, almelo, haaksbergen, Oldenzaal en Twente goedkoper dan met de trein van ns wanneer u met een groep reist taxibus.

Afrekenen zoals u het wenst

Om het u gemakkelijk te maken kunt u op verschillende manieren afrekenen. Contant bij de chauffeur, pinnen bij de chauffeur of betalen met visa en creditcard. Wilt u zorgeloos op reis gaan en niet over afrekenen na hoeven denken? Dan kunt u vooraf betalen met iDeal, creditcard of tikkie zonder extra kosten. Bedrijven bieden we tevens de mogelijkheid om op rekening te rijden maandelijks factuur. Wilt u voor uw bedrijf op rekening rijden? Neem dan contant met ons op voor de mogelijkheden!

Taxi Enschede luchthavenvervoer Rotterdam 

Taxi Enschede chauffeurs worden streng geselecteerd en werken volgens onze standaarden. Deur voor u openhouden, bagagetrolley ophalen, uw bagage netjes behandelen en veilig en comfortabel rijden zijn de minimale eisen, maar ook het helpen bij bevestigen van uw gordel indien gewenst en het begeleiden van u en uw kinderen bij het uitstappen. De chauffeurs doen er gewoon alles aan om uw vakantie met een heerlijk gevoel te laten starten.

Een enkel reis met de taxi hengelo naar Rotterdam luchthaven kost€

Een retour taxi Enschede naar luchthaven Rotterdam kost€

Taxibus Rotterdam AirPort Shuttle service kost€

Een retour rit taxibus luchthaven Rotterdam kost€

U kunt u luchthaven Rotterdam taxi bestellen online of telefonisch vanuit heel Twente bijv: Hengelo, Delden, Goor, Haaksbergen, Enschede, Oldenzaal,Denekamp, Losser enz

De voordelen van een taxi ten opzichte van het openbaar vervoer

Een groot voordeel van reizen per taxi naar de luchthaven is dat u hier niet het openbaar voor hoeft te gebruiken. U geniet dus tijdens u rit van veel comfort. Zo hoeft u zelf niet met uw koffers te sjouwen en kunt u volledig ontzorgd reizen naar de luchthaven. Daarnaast hoeft u niet een overvol treinstel te zitten, onze taxi’s bieden u veel zitcomfort.

Rotterdam Airport kosteloos annuleren ?

U kunt de online bestelde luchthaven taxi Enschede altijd minimaal 1,5 uur van te voren gratis annuleren bij ophaal thuis adres omgeving Hengelo Overijssel. 

Groepsvervoer luchthaven transport airport shuttle

Grotere groepen naar luchthaven Rotterdam ? Neem dan snel contact met ons via de taxicentrale of contact formulier. Taxi Hengelo heeft grote touringcars 50 persoons, touringcar 19 persoons en luxe busjes tot beschikking met extra bagage ruimte.

Kinderstoeltjes in de taxi, veilig met de taxi naar Airport Rotterdam shuttle service Kinderzitjes bijna altijd gratis. Taxi met kinderstoeltjes de taxi voor u en uw kinderen. veiligheid

Hoeveel Bagage kan er in de taxi mee?

Onze luxe sedans zijn goed voor 2 handbagage en 2 grote koffers.

Bent u met meer dan 3 personen of heeft u meer bagage?

Kies dan bij online boeken voor onze minivan / bus optie, zo weet u zeker dat er genoeg ruimte in de auto is voor uw en de rest plus alle bagage en rollator.

Waarom kiezen voor taxi hengelo naar luchthaven  Rotterdam?

Online reserveren mogelijk

Betaalbare luchthaven taxi

Altijd optijd

Schone comfortabele taxi’s

24 uur 7 dagen in de week inzetbaar

Snel, vlot en veilig op bestemming

Parkeren Rotterdam AirPort 

Rotterdam The Hague Airport beschikt over verschillende parkeerterreinen waar u 24 uur per dag, zeven dagen per week uw auto kunt parkeren. Parkeren op Rotterdam The Hague Airport is altijd op loopafstand van de terminal.

U kunt uw parkeerplaats op een van onze officiële parkeerterreinen eenvoudig reserveren via ons online boekingssysteem. Hierin tonen we u altijd de meest gunstige parkeerterreinen met het scherpste tarief voor het parkeren op Rotterdam The Hague Airport.

Op P2 en P6 bieden wij u de mogelijkheid uw auto elektrisch op te laden.

Online reserveren is mogelijk voor de parkeerterreinen P1, P2, P3, P6 en P10. Op onderstaande plattegrond vindt u de locatie van de parkeerterreinen ten opzichte van onze terminal.

taxibus rotterdam, taxibus rotterdam airport, taxibus rotterdam schiphol, taxibus naar rotterdam airporttaxibusje rotterdam, taxibus van rotterdam naar schiphol, taxibus 10 personen rotterdam rotterdam airport,rotterdam airport parkeren, rotterdam airport vertrek, rotterdam airport arrivals, rotterdam airport bestemmingen, rotterdam airport departures, taxi naar rotterdam airport hengelo naar Rotterdam 


Rotterdam Airportplein 
3045 AP Rotterdam
T: 010 – 446 34 44
F: 010 – 446 34 99

error: Alert: Inhoud is beschermd!!