24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Münster Osnabrück Airport

Airport service Münster / Osnabrück

Een taxirit naar het vliegveld: comfortabel, betaalbaar en snel

Wij begrijpen als geen ander dat het niet altijd mogelijk is om door vrienden of familie naar het vliegveld gebracht te worden wanneer u op vakantie of zakenreis gaat. Wanneer u voor langere tijd weggaat, is het ook niet ideaal om uw eigen auto op de parkeerplaats van het vliegveld te parkeren. Boek daarom eenvoudig onze vliegveldtaxi of luchthaventransfer en kom zorgeloos aan op uw bestemming. AirPort shuttle service

Onze luchthaven taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland . Wij bieden geen deeltaxi aan maar prive vervoer. Met onze Taxivervoer is onze Airport service vanaf 3 personen vaak ook goedkoper dan een deeltaxi . Onze Airport taxi service en onze taxicentrale zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week , 365 dagen per jaar beschikbaar.

Taxi Münster Osnabrück (1 t/m 4)

Taxi Enschede kan uw rit verzorgen van en naar Luchthaven Münster/Osnabrück. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis met de Taxi € 149,- en een retourtje € 298,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit van Enschede naar Münster Osnabrück International Airport.

Goedkope Taxibus Münster (5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Enschede vervoerd worden van en naar vliegveld Munster. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Luchthaven Munster met de Taxibusje is € 149,- en een retourtje € 289,-. Voor vragen over de tarieven, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 – 41 23 07 68 of via het contactformulier.

  • Vaste scherpe Betaalbare tarieven voor luchthaventransfers
  • Snel en veilig: u komt op tijd op het vliegveld
  • 24/7 de beste taxiservice
  • Taxi naar Muster Osnabrück airport The Hague Airport, Schiphol, Eindhoven Airport én Brussel Airport
  • Professionele chauffeurs die u helpen met uw bagage
  • Betalen met pin, creditcard, Mastercard, Visa of American Express

Goedkoop of gratis parkeren Münster-Osnabrück Airport


Parking FMO Airport


De parkeertarieven op Münster-Osnabrück Airport (FMO) vallen best mee. Gelukkig maar, want er zijn geen andere parkings in de buurt. Wel biedt een aantal hotels nabij het vliegveld Park Sleep & Fly-arrangementen aan. Als je echt heel krap bij kas zit, kun je gratis parkeren in een nabijgelegen dorp en met de bus naar het vliegveld reizen.

munster osnabruck airport taxi hengelo taxi almelo taxi enschede munster osnabruck airport parkeren munster osnabruck airport destinations kerstmarkt munster of osnabruck dierentuin munster of osnabruck inchecken münster osnabrück taxibus airport

FMO Flughafen Münster/Osnabrück GmbH,
Airportallee
Greven
Tel. +49 (0) 25 71/94-0

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Enschede?Bel Taxi enschede via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Enschede | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!