24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Taxi Lutte

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar betaalbare  taxi in Hengelo dan bent u bij Taxi Hengelo aan het juiste adres. Wij bieden u vakkundige, betrouwbare taxi-chauffeurs tegen scherpe tarieven, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Service, vakbekwaam en stiptheid staan bij ons voorop. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren in de regio Twente Overijssel. Ook voor uitgaansvervoer, luchthavenvervoer de Lutte, groepsvervoer, touringcar grotere, bus vervoer pendeldienst, vipvervoer, groepen vervoer, Schiphol taxi vervoer, ziekenvervoer, zakelijk contract-vervoer en rijden oprekening bedrijfsmatig vervoer op maat van en naar hengelo is zo geregeld.

Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar taxi de Lutte. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele taxi reis De Lutte € 41,- en een retour taxi Rijssen € 80,-

Groepsvervoer De Lutte

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoerd worden van en naar De Lutte. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar De Lutte met de Taxibus (max 8 personen) € 60,- en een retourtje taxi De Lutte € 115,-  Ook voor Discovervoer van en naar Hengelo centru , Enschede centrum Hengelo station of Lucky & co in Rijssen.

Touringcar grote groepen van en naar De Lutte

Bussen vervoer kunt u contact opnemen met de centrale voor een scherpe prijs opgave. 

Online Taxi Bestellen

U kunt onze taxi’s 24/7 inzetten. Wij geven u direct de snelste route en de goedkoopste prijs. Wij houden rekening met verkeer, maar u betaalt altijd voor de goedkoopste route.

Kinderzitje 

Een kinderstoel is niet verplicht in de Nederlandse taxi’s. U kunt uw kind op schoot houden, een eigen maxi cosi meenemen of tegen betaling bij de taxicentrale te reserveren. 

Afrekenen 

U betalen via verschillende diensten, zoals Pin, Mastercard, Visa, tikkie en uiteraard contant. Wanneer u al klant bent ( zakelijk ) kunt u oprekening rijden maandelijks factuur. Wat voor u het makkelijkste is.

Taxi vervoer van en naar luchthaven schiphol Amsterdam de Lutte

U kunt uw taxi De Lutte tot één uur voor vertrek annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden.

Goedkope taxi, veilige taxi vervoer 24 uur, snelle taxi Denekamp, taxi aub hengelo, taxicentrale , schipholvervoer, taxi hengelo de Lutte online taxi De Lutte

error: Alert: Inhoud is beschermd!!