24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Taxi Lucky Rijssen

Zin om uit te gaan maar niet om zelf te rijden? Taxi Enschede verzorgd al jaren comfortabel en betaalbare taxi vervoer van en naar de populairste uitgaansgelegenheden zoals lucky in Rijssen.

Reserveer U taxi naar lucky Rijssen vanuit Almelo Haaksbergen beckum Boekelo Oldenzaal Denekamp, Delden, Bornerbroek, Hengelo of Enschede naar Lucky in Rijssen uitgaansvervoer ook voor groepsvervoer wanneer u met meer vrienden gezellig uitgaand
Betrouwbaar en zorgeloos vervoer naar uw favoriete horecagelegenheid in Rijssen

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor bestemmingen die hier niet bij staan of locaties Vul daarvoor geheel vrijblijvend ons contact formulier online of neem contact op per email of telefoon.

Groepsvervoer goed geregeld door Taxi Enschede!

Taxi Enschede beschikt over meerdere 8 persoons taxibussen waarmee wij groepen tegelijk kunnen vervoeren. Groepsvervoer in Enschede voeren wij met deze taxibusjes dagelijks uit. Wanneer u wilt reizen met een groep naar Lucky Rijssen zijn er diverse mogelijkheden, zo kunnen wij hiervoor één of meerdere taxi’s inzetten of wij kunnen dit met een touringcar voor u verzorgen. Het groepsvervoer dient wel vooraf gereserveerd te worden zodat wij voldoende busjes op het gevraagde tijdstip in kunnen zetten om u van en naar Lucky Rijssen te brengen.

Lucky The Feel Good Provider
Postbus 5
7460 AA Rijssen

taxi rijssen Enschede lucky taxi rijssen groepsvervoer Lucky touringcar

error: Alert: Inhoud is beschermd!!