24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Dortmund Airport

Airport Shuttle service Dortmund

Onze luchthaven taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland . Wij bieden geen deeltaxi aan maar prive vervoer. Met onze Taxivervoer is onze Airport service vanaf 3 personen vaak ook goedkoper dan een deeltaxi . Onze Airport taxi service en onze taxicentrale zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week , 365 dagen per jaar beschikbaar.

Taxi (1 t/m 4)

Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Luchthaven Dortmund. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis met de Taxi Dortmund € 249,- en een retourtje € 488,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit van Hengelo naar vliegveld Dortmund.

Goedkope Taxibus (5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoert worden van en naar Dortmund Airport. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Flughafen Dortmund met de Taxibusje is € 299,- en een retour taxibusje €595,-. Voor vragen over de tarieven, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 – 41 23 07 68 of via het contactformulier

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

Taxi naar Dortmund vliegveld.

Boekt u uw taxi voor luchthavenvervoer bij Taxi Hengelo dan hebt u een privéchauffeur tot uw beschikking die u veilig en comfortabel naar het vliegveld brengt tegen het voordeligste tarief. Taxi Hengelo is gespecialiseerd in luchthavenvervoer naar vliegvelden in Nederland, België en Duitsland en ontzorgt u van uw adres naar het vliegveld en van het airport weer terug naar uw adres en is vanaf Hengelo, enschede, almelo, haaksbergen, Oldenzaal en Twente goedkoper dan met de trein van ns wanneer u met een groep reist taxibus.

Voor wie en wanneer is een airport taxi Dortmund een goede keuze?

1. Met name zakelijke reizigers, gezinnen en groepen kiezen ervoor om met de taxi van taxi Hengelo naar en/of van Eindhoven Airport te reizen. Zakelijke reizigers maken zich minder zorgen om de kosten en geven de voorkeur aan de snelste reismogelijkheid (tijd = geld). Gezinnen met kinderen en groepen zijn met meerdere personen onderweg waardoor een taxi niet veel duurder hoeft te zijn dan bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Reizen kan stressvol zijn, een luchthavenvervoer Dortmund vannacht taxi centrum Hengelo zorgt voor een ontspannen begin en/of einde van de vakantie.

2. Openbaar vervoer is een relatief goedkope en daarnaast groene manier van reizen, echter kunt u niet 24 uur per dag gebruikmaken van het OV. Bij een vroege vlucht of late aankomst is het mogelijk dat er geen reismogelijkheid bestaat van of naar vliegveld Eindhoven, zeker als u verder weg woont. In deze gevallen is de taxi een meer dan logische keuze. Veel luchthavens vliegvelden zoals Eindhoven dusseldorf Münster osnabruck zijn niet goed bereikbaar met de openbare vervoerovereenkomst

Afrekenen zoals u het wenst

Om het u gemakkelijk te maken kunt u op verschillende manieren afrekenen. Contant bij de chauffeur, pinnen bij de chauffeur of betalen met visa en creditcard. Wilt u zorgeloos op reis gaan en niet over afrekenen na hoeven denken? Dan kunt u vooraf betalen met iDeal, creditcard of tikkie zonder extra kosten. Bedrijven bieden we tevens de mogelijkheid om op rekening te rijden maandelijks factuur. Wilt u voor uw bedrijf op rekening rijden? Neem dan contant met ons op voor de mogelijkheden!

Taxi Hengelo luchthavenvervoer Dortmund

Taxi centrum hengelo chauffeurs worden streng geselecteerd en werken volgens onze standaarden. Deur voor u openhouden, bagagetrolley ophalen, uw bagage netjes behandelen en veilig en comfortabel rijden zijn de minimale eisen, maar ook het helpen bij bevestigen van uw gordel indien gewenst en het begeleiden van u en uw kinderen bij het uitstappen. De chauffeurs doen er gewoon alles aan om uw vakantie met een heerlijk gevoel te laten starten. luchthavenvervoer tarieven van en naar Dortmund vliegveld.

Een enkel reis met de taxi hengelo naar Dortmund luchthaven kost€

Een retour taxi Hengelo naar luchthaven Dortmund kost€

Taxibus Dortmund AirPort kost€

Een retour rit taxibus Vliegveld Dortmund kost€

U kunt u luchthaven Dortmund taxi bestellen online of telefonisch vanuit heel Twente bijv: Hengelo, Delden, Goor, Haaksbergen, Enschede, Oldenzaal,Denekamp, Losser enz

Luchthavenvervoer Dordmund kosteloos annuleren ?

U kunt de online bestelde luchthaven taxi altijd minimaal 1,5 uur van te voren gratis annuleren bij ophaal thuis adres omgeving Hengelo Overijssel. 

Groepsvervoer luchthaven Dortmund transport 

Grotere groepen naar luchthaven Dortmund ? Neem dan snel contact met ons via de taxicentrale of contact formulier. Taxi Hengelo heeft grote touringcars 50 persoons, touringcar 19 persoons en luxe busjes tot beschikking met extra bagage ruimte.

Hoeveel Bagage kan er in de taxi mee?

Onze luxe sedans zijn goed voor 2 handbagage en 2 grote koffers.

Bent u met meer dan 3 personen of heeft u meer bagage?

Kies dan bij online boeken voor onze minivan / bus optie, zo weet u zeker dat er genoeg ruimte in de auto is voor uw en de rest plus alle bagage en rollator.

Waarom kiezen voor taxi hengelo naar luchthaven  Rotterdam?

Online reserveren mogelijk

Betaalbare luchthaven taxi

Altijd optijd

Schone comfortabele taxi’s

24 uur 7 dagen in de week inzetbaar

Snel, vlot en veilig op bestemming

error: Alert: Inhoud is beschermd!!