24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Taxi Charleroi Airport

Taxi Hengelo naar vliegveld Brussel Zuid Charleroi.

Boekt u uw taxi voor luchthavenvervoer bij Taxi Hengelo dan hebt u een privéchauffeur tot uw beschikking die u veilig en comfortabel naar het vliegveld brengt tegen het voordeligste tarief. Taxi Hengelo is gespecialiseerd in luchthavenvervoer Vliegveld Brussel Zuid Charleroi naar vliegvelden in Nederland, België en Duitsland en ontzorgt u van uw adres naar het vliegveld en van het airport weer terug naar uw adres en is vanaf Hengelo, enschede, almelo, haaksbergen, Oldenzaal en Twente goedkoper dan met de trein van ns wanneer u met een groep reist taxibus.

Voor wie en wanneer is een airport taxi Vliegveld Brussel Zuid Charleroi een goede keuze?

1. Met name zakelijke reizigers, gezinnen en groepen kiezen ervoor om met de taxi van taxi Hengelo naar en/of van Vliegveld Brussel Zuid Charleroi Airport te reizen. Zakelijke reizigers maken zich minder zorgen om de kosten en geven de voorkeur aan de snelste reismogelijkheid (tijd = geld). Gezinnen met kinderen en groepen zijn met meerdere personen onderweg waardoor een taxi niet veel duurder hoeft te zijn dan bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Reizen kan stressvol zijn, een luchthavenvervoer vannacht taxi centrum Hengelo zorgt voor een ontspannen begin en/of einde van de vakantie.

2. Openbaar vervoer is een relatief goedkope en daarnaast groene manier van reizen, echter kunt u niet 24 uur per dag gebruikmaken van het OV. Bij een vroege vlucht of late aankomst is het mogelijk dat er geen reismogelijkheid bestaat van of naar vliegveld Eindhoven, zeker als u verder weg woont. In deze gevallen is de taxi een meer dan logische keuze. Veel luchthavens vliegvelden zoals Eindhoven dusseldorf Münster osnabruck zijn niet goed bereikbaar met de openbare vervoerovereenkomst

Afrekenen zoals u het wenst

Om het u gemakkelijk te maken kunt u op verschillende manieren afrekenen. Contant bij de chauffeur, pinnen bij de chauffeur of betalen met visa en creditcard. Wilt u zorgeloos op reis gaan en niet over afrekenen na hoeven denken? Dan kunt u vooraf betalen met iDeal, creditcard of tikkie zonder extra kosten. Bedrijven bieden we tevens de mogelijkheid om op rekening te rijden maandelijks factuur. Wilt u voor uw bedrijf op rekening rijden? Neem dan contant met ons op voor de mogelijkheden!

Taxi Hengelo luchthavenvervoer Vliegveld Brussel Zuid Charleroi

Taxi centrum hengelo chauffeurs worden streng geselecteerd en werken volgens onze standaarden. Deur voor u openhouden, bagagetrolley ophalen, uw bagage netjes behandelen en veilig en comfortabel rijden zijn de minimale eisen, maar ook het helpen bij bevestigen van uw gordel indien gewenst en het begeleiden van u en uw kinderen bij het uitstappen. De chauffeurs doen er gewoon alles aan om uw vakantie met een heerlijk gevoel te laten starten.

Een enkel reis met de taxi hengelo naar Vliegveld Vliegveld Brussel Zuid Charleroi luchthaven kost€

Een retour taxi Hengelo naar luchthaven Vliegveld Brussel Zuid Charleroi kost€

Taxibus Vliegveld Brussel Zuid Charleroi AirPort kost€

Een retour rit taxibus Vliegveld Brussel Zuid Charleroi kost€

U kunt u luchthaven Rotterdam taxi bestellen online of telefonisch vanuit heel Twente bijv: Hengelo, Delden, Goor, Haaksbergen, Enschede, Oldenzaal,Denekamp, Losser enz

Luchthavenvervoer Vliegveld Brussel Zuid Charleroi kosteloos annuleren ?

U kunt de online bestelde luchthaven taxi Vliegveld Brussel Zuid Charleroialtijd minimaal 1,5 uur van te voren gratis annuleren bij ophaal thuis adres omgeving Hengelo Overijssel. 

Groepsvervoer luchthaven Vliegveld Brussel Zuid Charleroi transport 

Grotere groepen naar luchthaven Vliegveld Brussel Zuid Charleroi ? Neem dan snel contact met ons via de taxicentrale of contact formulier. Taxi Hengelo heeft grote touringcars 50 persoons, touringcar 19 persoons en luxe busjes tot beschikking met extra bagage ruimte.

Hoeveel Bagage kan er in de taxi mee?

Onze luxe sedans zijn goed voor 2 handbagage en 2 grote koffers.

Bent u met meer dan 3 personen of heeft u meer bagage?

Kies dan bij online boeken voor onze minivan / bus optie, zo weet u zeker dat er genoeg ruimte in de auto is voor uw en de rest plus alle bagage en rollator.

Waarom kiezen voor taxi hengelo naar luchthaven Vliegveld Brussel Zuid Charleroi ?

Online reserveren mogelijk

Betaalbare luchthaven taxi

Altijd optijd

Schone comfortabele taxi’s

24 uur 7 dagen in de week inzetbaar

Snel, vlot en veilig op bestemming

Parkeren airport

Er zijn verschillende locatie’s om te parkeren. Er zijn ook nog particuliere parkeerplaatsen die worden aangeboden op de websites van bijvoorbeeld Ryanair. Hier staan alleen de officiële parkeerplaatsen van het vliegveld.

  • P express is het meest dichtbij. Het is voor de korte termijn, en niet overdekt. Echt bedoeld om iemand af te zetten of op te halen oftewel; Kiss & Ride van vliegveld Charleroi; 2 minuten lopen naar de terminal.
  • P1 is een garage met vier niveau’s, van -1 tot 2. Gemakkelijk bereikbaar, directe toegang tot de terminal van Charleroi Airport. 5 minuten lopen.
  • P2 is ook geschikt om lang te parkeren. 10 minuten lopen naar de terminal.
  • P3 is verder weg. Bereikbaar met een gratis shuttle bus die vanaf 04:00 al rijdt; de shuttle doet er 10 minuten over.
  • P4 is een garage die op 20 minuten loopafstand ligt. Niet ideaal met bagage, maar wel verreweg het goedkoopst.
  • P lock park is overdekt, beveiligd, en alleen toegankelijk na boeking. Boeking is mogelijk vanaf 1 dag. 2 minuten loopafstand.
  • Er is ook nog een parkeerplaats voor bussen, die vanwege de hoogtebeperking niet kunnen parkeren op de reguliere parkeerplaatsen.

Tarieven parkeren Charleroi Airport

Hieronder een overzicht van hoeveel parkeren op Charleroi Airport nou precies kost.

charleroi airport charleroi airport parking charleroi airport hotel charleroi airport trein charleroi airport arrivals charleroi airport vertrek charleroi airport adres

error: Alert: Inhoud is beschermd!!