24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Taxi Boeken online reserveren en boeken

De website van Taxiboeken en enkele tientallen domeinnamen van het onlangs failliet verklaarde Mobility ID zijn online geveild. Voor de website werd ruim 30.000 euro neergeteld. Diverse taxibedrijven claimen nog duizenden tot tienduizenden euro’s van het failliete bedrijf te moeten krijgen.

De laatste tijd waren er steeds meer geluiden te horen dat taxibedrijven die ritten reden via taxiboeken.nl daarvoor niet betaald zouden worden door Mobility ID. Dat bedrijf vroeg uitstel van betaling aan. Hiermee krijgen ondernemingen in financiele nood de gelegenheid om orde op zaken te stellen. De bewindvoerder die bij uitstel van betaling wordt aangesteld, besloot echter al snel om over te gaan tot faillissement.

Diverse taxi-domeinnamen

Niet veel later bood BVA Auctions 26 domeinnamen en twee actieve websites online ter veiling aan. Dat gebeurde in opdracht van curator Alfons Dunselman van Schenkeveld Advocaten in Alkmaar. De twee actieve websites zijn het platform taxiboeken.nl zelf en de site van Mobility ID. Taxiboeken.nl wisselde uiteindelijk voor 30.733 euro van eigenaar, nadat er in totaal 139 biedingen werden uitgebracht.

Verder betrof het de veiling domeinnamen die samenhangen met taxivervoer en verschillende gelegenheden waarbij daar behoefte aan is, zoals taxi2wintersport.nl, taxiboeken.nl, rolstoelvervoerboeken.nl en taxitotrain.nl. Voor enkele van deze domeinen is tussen de 100 en 200 euro neergeteld; in enkele andere gevallen betrof het tientjeswerk. Op de meeste domeinnamen is geen of een zeer laag bod uitgebracht. Al met al is de opbrengst minder dan wat sommige taxibedrijven nog tegoed zeggen te hebben van Taxiboeken.nl.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!