24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Stichting Kwaliteitstaxi Breda van start

Stichting Kwaliteitstaxi Breda van start
Met name in de opstapmarkt valt nog het nodige te winnen, vindt de gemeente. In dat verband wordt van “aanhoudende problemen” gesproken. “Met name werd geklaagd over de gastvrijheid en klantvriendelijkheid van de taxibedrijven. Een doorn in het oog van de gemeente, ondernemers en de branche zelf. De taxibranche is vaak het eerste contact dat met name bezoekers met een stad hebben. Taxichauffeurs zijn het visitekaartje van de stad. Het is dan ook belangrijk dat de kwaliteit op orde is zodat mensen die een taxi nemen zich écht welkom voelen in de stad.”

Eind van de zomer invoeren
SKB zorgt voor de uitvoering van een deel van de gemeentelijke taxiverordening en andere besluiten van het college van B&W van Breda. Het gaat dan bijvoorbeeld om de verdere ontwikkeling van het verplichte taxikeurmerk, de certificering van taxichauffeurs die zich aangemeld hebben voor het taxikeurmerk en het uitvoeren van mystery-guestonderzoeken.

De Stichting en de gemeente streven ernaar het Bredase taxikeurmerk aan het eind van de zomer in te voeren. Aanvankelijk werd nog gedacht aan 1 mei als invoerdatum, maar dat is blijkbaar niet haalbaar. Het keurmerk vervangt straks permanent de tijdelijke Taxipas die in Breda geldt tijdens evenementen als carnaval en Breda-Jazz. Tijdens de komende twee editities van die evenementen is nog wel een Taxipas nodig om taxivervoer te mogen aanbieden in de Bredase opstapmarkt.

Inzetten op meer handhaving
Wethouder Boaz Adank heeft er “alle vertrouwen in dat de bestuursleden van de stichting samen met de branche een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een verdere verbetering van het taxivervoer in Breda. Daarnaast zullen we als gemeente inzetten op meer handhaving en willen we gaan werken met taxi-stewards op de standplaats Nieuwe Prinsenkade.” SKB-voorzitter Paul Martens vult aan: “Het is nu tijd om in het juiste tempo de goede stappen te zetten. Het bestuur van de SKB zal zich vol energie inzetten om de kwaliteit van de opstapmarkt van het taxivervoer in Breda verder te verbeteren.”

Tags : groepsvervoer Almelo groepsvervoer Rijssen groepsvervoer enter groepsvervoer Haaksbergen groepsvervoer Hengelo groepsvervoer Schiphol groepsvervoer Amsterdam Hengelo groepsvervoer enschede groepsvervoer Twente taxibus Hengelo goedkope luchthavenvervoer Twente taxi Düsseldorf
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!