24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Schiphol taxi

SCHIPHOL – Een taxi van of naar de luchthaven is binnen Europa het duurst in Londen. Dat blijkt uit onderzoek van AirMundo.com, dat elk halfjaar cijfers publiceert. In de top-10 van duurste vliegvelden om een taxi te nemen staan maar liefst vier Londense luchthavens.

Een ritje van luchthaven Stansted naar het centrum van Londen kost gemiddeld 112 euro. Ook Luton (106 euro), Gatwick (100 euro) en Heathrow (83 euro) zijn prijzig. De hoge kosten worden deels veroorzaakt door de relatief grote afstand die moet worden afgelegd.

Spanje en Turkije bieden binnen Europa de voordeligste ritprijzen. Schiphol staat in op de veertiende plaats; een taxi naar Amsterdam kost gemiddeld 45 euro.

Ondanks de stijgende prijzen en hoge kosten blijft de taxi ongekend populair op de drukste vliegvelden in Europa. “Grote voordelen van taxi’s zijn het comfort, de snelheid en de 24/7 beschikbaarheid. Hierdoor is een vroeg vertrek of late aankomst geen enkel probleem. Op tijdstippen dat het openbaar vervoer geen uitkomst biedt, zijn er altijd nog taxi’s. Bovendien dalen de kosten per persoon wanneer men met meerdere personen reist. Zeker in landen als Turkije en Spanje vallen de kosten dan erg mee”, zegt Guus Wantia van A

error: Alert: Inhoud is beschermd!!