24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Business Taxi Service

Kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer.

Taxi Dienst

Dienst Zakelijke vervoer
Tarief hangt van locatie af
Bestemming -
                                                                                                                                                                                                                             


Dienst Beschrijving

Taxi Hengelo biedt altijd een passende vervoersoplossing voor uw mobiliteitsvraag. Voor onze zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer. Taxi Hengelo heeft eigen gediplomeerde en zeer professionele chauffeurs in dienst wiens kerntaak het is om uw reis zo aangenaam, zorgeloos en makkelijk te laten verlopen. onze chauffeurs altijd representatief, vriendelijk en professioneel.

Of u nu op zoek bent naar de regievoering voor al het business class vervoer of juist behoefte hebt aan zakelijke chauffeurs die u veilig en snel vervoeren. Onze goed opgeleide chauffeurs komen voorrijden in de nieuwste Mercedes-Benz E-klasse (voor maximaal vier passagiers) of met een luxe Mercedes-Benz V Klasse (tot maximaal 7 passagiers). Al onze voertuigen zijn uitgerust met alle denkbare comfort opties, zoals bijvoorbeeld comfortabele stoelen, stoelverwarming, airconditioning en een up-to-date navigatiesysteem dat de snelste weg naar uw bestemming.

Directievervoer met VIP service van taxi Hengelo
In sommige situaties is luxe en comfort op het gebied van personenvervoer gewenst. Bijvoorbeeld wanneer er een (internationale) delegatie op bezoek komt of wanneer u zelf een belangrijke bijeenkomst heeft ( campus universiteit Twente, kennispark Enschede of in Hengelo. Op dat moment heeft u een zakelijke personenvervoerder nodig die als geen ander weet wat VIP service inhoudt. Taxi Hengelo beschikt over luxe VIP bussen en personenauto’s met comfortabele stoelen en touringcar.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!