24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Kort geding om gunning routegebonden vervoer Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Kort geding om gunning routegebonden vervoer Apeldoorn, Deventer en Zutphen
kort geding wordt aangespannen. Het AD deed navraag maar kreeg geen details omdat het zou draaien om ‘bedrijfsinterne informatie’. Bij de gemeente Deventer is ook niet meer bekend dan dat er eind juli een kort geding plaatsvindt waarvoor de gemeente is gedagvaard. Vast staat wel dat het routegebonden vervoer voor Apeldoorn, Deventer en Zutphen is gegund aan Willemsen de Koning. Het AD meldt nog dat Witteveen alleen op het werk in Apeldoorn en Zutphen had ingeschreven.

Dat de drie gemeenten samen hun leerlingenvervoer, jeugdwegvervoer en dagbestedingsvervoer hebben aanbesteed, is niet toevallig. Samen met zes kleinere gemeenten in de regio hadden zij hun doelgroepenvervoer ondergebracht bij PlusOV. Omdat die organisatie twee jaar op rij forse problemen had om het leerlingenvervoer op te starten, besloten Apeldoorn, Deventer en Zutphen er hun routegebonden vervoer weg te halen.

Meer duidelijk
Dat werd dus gegund aan Willemsen de Koning, dat het stokje per 1 augustus van dit jaar over moet nemen van PlusOV. Daar zijn WdK en Witteveen op dit moment overigens ook de vervoerders. Het kort geding dat die laatste aanspant, dient op 23 juli dus waarschijnlijk wordt er dan pas meer duidelijk over de reden voor de stap naar de rechter. Eén dezer dagen zou ook de definitieve gunning van het routegebonden vervoer voor de overgebleven PlusOV-gemeenten bekend moeten worden.
groepsvervoer, taxibusje, taxi hengelo, taxi twente, touringcar Hengelo taxi Twente groepsvervoer Haaksbergen groepsvervoer Albergen groepsvervoer Twente groepsvervoer Schiphol Amsterdam Hengelo taxi groepsvervoer goor Schiphol taxi taxi Oldenzaal Schiphol luchthavenvervoer Denekamp taxi groepsvervoer Oldenzaa Almelo taxi
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!