24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

KLM bus hengelo / schipholtaxi twente

KLM-bus Enschede-Schiphol gaat twee keer per dag rijden

ENSCHEDE – KLM start vanaf 1 juli met een busdienst tussen Enschede en Schiphol. De bus rijdt twee keer per dag en stopt tussendoor alleen in Hengelo en Apeldoorn. Ook vanaf Schiphol naar Twente vertrekt de bus twee keer per dag.

Busreservering

Bij de startpunten in Enschede en Schiphol kan de reiziger 20 minuten van tevoren opstappen. Bij de bushaltes naast het centraal station in Hengelo en Apeldoorn maakt de bus vervolgens een tussenstop. In de herkenbare KLM-blauwe touringcar is er voor de reiziger gratis koffie, thee en WiFi. Ook is er toilet aan boord.

Instappen kan trouwens niet zo maar: de busreservering moet op het ticket staan. Dat zit als volgt: bij het boeken van het ticket op KLM.nl, dien je als reiziger Enschede of Hengelo als vertreklocatie aan te geven. Volgens KLM is de busrit gratis, al blijkt op de site van de luchtvaartmaatschappij dat je soms een paar euro extra betaalt als je in Twente opstapt.

Potentie in Oost-Nederland

„Jaarlijks maken zo’n 30.000 reizigers gebruik van de busverbindingen. We zien potentie in het oosten van het land, waardoor het aantal busreizigers nog verder kan groeien”, aldus KLM-woordvoerder Koen van Zijl eerder. „Het idee achter de busdienst is dat we mensen ophalen uit de regio en hen, op vertoon van hun KLM-ticket, gratis naar de hub op Schiphol brengen. De reiziger bespaart zo op brandstof, parkeren of een treinkaartje.”

error: Alert: Inhoud is beschermd!!