24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Hoge boetes bij taxicontrole Twente

Hoge boetes bij taxicontrole Twente
was voor het eerst dat een dergelijke actie in de regio Twente plaatsvond.

In de nacht van zaterdag op zondag werden in Enchede, Almelo en Hengelo taxi’s langs de weg gezet en gecontroleerd. In de meeste gevallen bleek alles in orde, maar dat gold niet voor alle taxi’s en hun chauffeurs, aldus Tubantia. Een taxi zonder vergunning kwam de bestuurder ervan op een boete van 4.400 euro te staan. Zoals gebruikelijk bij zo’n overtreding werd er ook een last onder dwangsom van 10.000 euro opgelegd. Wordt de chauffeur in kwestie weer op dit vergrijp betrapt, dan moet hij die dwangsom alsnog betalen.

Niet gekeurde taxameter en gladde banden
De overige boetes vielen lager uit, maar waren nog steeds niet gering. Een taxichauffeur die reed zonder BCT mag daarvoor 1.400 euro betalen. Een niet gekeurde taxameter kwam een vakgenoot van hem op een geldstraf van 900 euro te staan. Verder werden er boetes uitgedeeld aan taxichauffeurs voor het rijden met te gladde banden, rijden zonder rijbewijs en een snelheidsovertreding van 47 kilometer per uur binnen de bebouwde kom. Voor de politie in Twente was de actie een soort nulmeting, waarbij vervolgacties dus voor de hand liggen.
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

Selecteer een taal​▼

Taxi Centrum Hengelo

taxibus Hengelo Twente taxi service luchthavenvervoer Amsterdam Hengelo Schiphol groepsvervoer Oldenzaal denekamp taxi hengelo vervoer opmaat twente
, groepsvervoer Twente Hengelo Enschede , vervoer op maat goedkope taxi Hengelo Luchthavenvervoer dusseldorf Hengelo groepsvervoer delden groepsvervoer goor groepsvervoer enschede groepsvervoer enter taxi aub aub hengelo taxi

error: Alert: Inhoud is beschermd!!