24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Hij bestaat: de bus die over de file heen rijdt

Hij bestaat: de bus die over de file heen rijdt
In China heeft de Transit Elevated Bus zijn eerste testrit gemaakt. Het voertuig houdt het midden tussen een enorme bus, en tram en een monorail en rijdt over andere auto’s heen.
De Transit Elevated Bus (of TEB-1) was in mei al op foto’s te zien, maar volgens het Chinese persbureau Xinhua News heeft de bus dinsdag zijn allereerste testrit gemaakt in de stad Qinhuangdao.
Vijf steden willen een pilot
De bus is enorm met een lengte van 22 meter en een breedte van 7,8 meter. Hij is 4,8 meter hoog en er kunnen 300 mensen aan boord. Het vervoermiddel rijdt op een soort rails langs de weg. Onder de bus is ruimte vrijgehouden, zodat auto’s onder de bus kunnen rijden. Dat idee bleek in mei nog heel heftig voor internetgebruikers. Voor veel mensen leek het alsof de bus andere auto’s opat en er onderdoor rijden zou bizar zijn.

TEB-1 is al jaren in ontwikkeling. Tijdens de International High-Tech Expo van 2010 werd het concept onthuld in Beijing. De ontwerper van de bus, Song Youzhou, zegt dat prototypes op dit moment gemaakt worden. Vijf Chinese steden hebben zich aangemeld voor pilotprojecten. Op de weg waar hij rijdt zullen vrachtwagens ongetwijfeld niet zijn toegestaan. 
Taxi aub hengelo taxi in hengelo
Tags: taxi hengelo, taxi service, Schiphol taxi, luchthavenvervoer Hengelo, touringcar, bus, groepsvervoer 

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo

error: Alert: Inhoud is beschermd!!