24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

google-medewerker raakte onaangekondigde Pixel 3 kwijt in taxi’

Google-medewerker raakte onaangekondigde Pixel 3 kwijt in taxi’
De telefoon werd door de chauffeur gefotografeerd, waarna hij later weer werd overhandigd aan de eigenaar. Op de foto’s zijn stickers gecensureerd, omdat hierop codes te zien zijn die de medewerker in kwestie kunnen identificeren.

In de afgelopen maanden zijn er bovengemiddeld veel foto’s van de nieuwe Pixel 3 op internet verschenen. Dat is deels te wijten aan de zwarte markt, waar de nieuwe smartphone wordt verkocht voor rond de 2.000 dollar (omgerekend zo’n 1.723 euro).

Volgens geruchten zal de nieuwe Pixel 3 rond oktober worden aangekondigd. Het is nog niet bekend of de telefoon ook in Nederland verschijnt. Voorgaande Pixel-telefoons waren hier niet officieel te koop.

Eerder raakte Apple-werknemer iPhone kwijt in bar
Het is niet voor het eerst dat een nog niet aangekondigde smartphone door een medewerker is kwijtgeraakt. In 2010 raakte een Apple-werknemer het prototype van de iPhone 4 kwijt in een bar.

Dit toestel werd vervolgens verkocht aan technologieblog Gizmodo, dat hiermee informatie over de telefoon lekte.

Tags: Schipholtaxi Hengelo Amsterdam taxi Hengelo goedkope taxibusje Hengelo taxi Twente luchthavenvervoer Twente taxi aub hengelo online groepsvervoer Almelo groepsvervoer Tubbergen groepsvervoer enschede groepsvervoer Hengelo touringcar Twente
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!