24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Google Maps combineert OV met taxi-apps en fiets

Google Maps combineert OV met taxi-apps en fiets
Door verschillende vormen van transport te combineren in Google Maps, hoopt Google zijn gebruikers betere reisopties te bieden. Specifiek wordt het mogelijk om fietsen en taxi-apps toe te voegen aan reizen met het openbaar vervoer.

Google Maps liet gebruikers tot nu toe enkel routes voor één vervoermiddel tegelijk zoeken, zoals auto of fiets.

Wordt er daarom nu in de app gekozen voor openbaar vervoer, dan is lopen van en naar de dichtstbijzijnde halte de enige optie. Is dat te ver weg, dan laat de app weten dat openbaar vervoer niet mogelijk is. Een fietsroute naar de bushalte kan dan uitkomst bieden.

OV-fiets
Voor fietsers is de update ook handig bij het meenemen van een fiets in de trein of bij het gebruik van een OV-fiets. Taxi’s zoals Uber kunnen direct vanuit de kaarten-app worden besteld.

“Als je in Google Maps vraagt om een routebeschrijving voor het OV, krijg je ook suggesties die beginnen op de fiets, bijvoorbeeld als het treinstation lopend net te ver weg is”, aldus een woordvoerder van Google.

De nieuwe functie rolt in de komende weken uit naar zowel Android als iOS.
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

Hengelo Twente taxi service luchthavenvervoer Amsterdam Hengelo Schiphol groepsvervoer Oldenzaal denekamp taxi hengelo vervoer opmaat twente onine taxi reserveren
, groepsvervoer Twente Hengelo Enschede , vervoer op maat goedkope taxi Hengelo Luchthavenvervoer dusseldorf Hengelo groepsvervoer delden groepsvervoer goor groepsvervoer enschede groepsvervoer enter taxi aub aub hengelo taxi tarieven goedkope taxi bus

error: Alert: Inhoud is beschermd!!