24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Gaat politiek ook Uber taxi aanpakken?

Gaat politiek ook Uber taxi aanpakken?
Het Amsterdamse stadhuis heeft verlekkerd gekeken naar de daadkracht van City Hall in New York. Want in Nederland doet zich de schizofrene situatie voor dat de ene taxi, die met de daklichten van TCA of TCS, door de gemeente wordt gereguleerd en andere, voornamelijk Uber, door Den Haag. 
Hierdoor weet de gemeente niet eens precies hoeveel Uber-taxi’s er eigenlijk actief zijn in de stad, laat staan dat ze de groei kan tegenhouden. Geschat wordt dat er op een totaal van 7000 taxi’s ongeveer 3000 chauffeurs alleen via een app zoals Uber rijden. 
 forceren
Toch is er reden voor Uber om bezorgd te zijn. Voorheen was er weinig behoefte aan regulering van dit deel van de markt. Liberale partijen als de VVD en D66 hadden de macht, die vonden dat de branche zichzelf moest reguleren. Maar sinds de verkiezingen heeft een linkse coalitie de macht gegrepen in Amsterdam.

twgs Schiphol taxi service Hengeko taxibusje goedkope taxi Amsterdam taxi Hengelo busvervoer groepsvervoer Almelo groepsvervoer Hengelo groepsvervoer Twente taxi aub hengelo online
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!