24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Fietser (28) uit Etten-Leur komt om na aanrijding met taxi in Breda

Fietser (28) uit Etten-Leur komt om na aanrijding met taxi in Breda
De fietser fietste met drie andere fietsers over de weg. Hij fietste zo’n 50 meter achter hen. Toen de fietsers een klap hoorden, reden ze meteen terug naar het zwaargewonde slachtoffer en begonnen ze te reanimeren. De hulpdiensten namen even later de reanimatie over, maar de Etten-Leurenaar bleek te zijn overleden. Een echtpaar dat kort na het ongeval de fietsers passeerde, stopte ook en bood hulp aan. Voor de betrokkenen is slachtofferhulp ingeschakeld.

De toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk. Een verkeersongevallenanalist kwam ter plaatse om een sporenonderzoek in te stellen. De taxi werd weggetakeld. De chauffeur, die alleen in de taxi zat, wordt zaterdag verhoord.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

Vaker ongevallen
Het ongeval gebeurde op het fietspad vanuit Breda naar Prinsenbeek, op de oversteekplaats bij de kruising van de Westerparklaan met de Weerschijnvlinder en het Heilaarpark. Op die plek vonden vaker ongevallen plaats.

Luchthavenvervoer, Schiphol taxi, goedkope, centrale, 24 uur, tarieven, groepsvervoer, reizen, tOuringcar Twente groepsvervoer Twente groepsvervoer Haaksbergen groepsvervoer Hengelo groepsvervoer Almelo tourincar Schiphol Hengelo vliegtaxi Overijssel taxi vervoer Hengelo groepsvervoer luchthaven Düsseldorf twente taxi Azelo Schiphol taxi service hengelo
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!