24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Vind hier de antwoord op uw vraag. Kunt u uw vraag hier onder niet vinden? Vraag het ons dan alsjeblieft door de formulier hier rechts in te vullen.

Ik heb iets in de taxi laten liggen, wat nu?

Wanneer u iets bent verloren of vergeten en u niet zeker weet of u het in de taxi ligt, bel dan zo spoedig mogelijk naar de taxicentrale van taxi Enschede, 0641230768. Wij kunnen u hierbij alleen van dienst indien u de taxi telefonisch bij ons heeft gereserveerd.

Zijn huisdieren toegestaan in de taxi?

In bijna alle taxi’s zijn bijna alle huisdieren toegestaan, echter u dient bij uw reservering melding te maken met wat voor huisdier u reist.

Met welke betaalmethodes kan ik allemaal betalen.

U kunt betalen met alle onderstaande methodes. Niet alle taxi’s zijn voorzien van de noodzakelijke apparatuur om te kunnen betalen met creditcard of pinpas. Geef dus vooraf aan tijdens uw reservering hoe u wil betalen. taxi Enschede accepteert bijna alle EU pinpassen en creditcards.

– Contant geld
– Pinpas
– Creditcard
– Tikkie
– Betaalverzoek

Hoe lang moet ik wachten op een taxi?

Binnen de regio Haaglanden streven wij erna om binnen 15 minuten een taxi bij u voor de deur te krijgen. Uiteraard kan het op drukke dagen en spitstijden voorkomen dat het wat langer duurt.

Hoeveel personen kunnen er maximaal in een taxi?

De meeste taxi’s zijn ingericht voor vervoer t/m 4 personen buiten de chauffeur om. Tevens hebben wij buiten de luxe voertuigen ook zeer comfortabele luxe bussen rondrijden Mercedes V klasse en Mercedes tourer voor vervoer van groepen vanaf 5 t/m 8 personen. wanneer u met grotere gezelschap kunnen wij van taxi Enschede touringcar en dubbeldekker inzetten 17 personen 22, 50, 60 of groepsvervoer voor 150 personen geen probleem bij taxi Enschede touringcar service

Is rolstoelvervoer mogelijk?

Wanneer u een inklapbare rolstoel heeft, die in de bagageruimte van een taxi past en u kunt zelfstandig in de taxi stappen dan is rolstoelvervoer mogelijk bij ons. Zittend in een rolstoel of liggend vervoer is niet bij ons helaas niet mogelijk

Mag er gerookt worden in de taxi?

In de voertuigen van Taxi Enschede mag niet worden gerookt. Dit mag niet omdat de auto anders naar rook gaat ruiken en dit vinden sommige klanten niet prettig.

Mag er in de taxi gegeten of gedronken worden?

In de voertuigen van Taxi Enschede mag er niet gegeten of gedronken worden. Dit mag niet omdat we de voertuig graag schoon willen houden.

Wat zijn de kosten voor een Taxi?

De kosten voor een taxi zijn afhankelijk van uw reis. De prijs wordt namelijk bepaald door de afstand en tijdsduur van uw reis. Klik hieronder Voor meer informatie hierover.

Meer Info

    Heeft u een vraag?
    Stel die dan hier

    error: Alert: Inhoud is beschermd!!