24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Failliet Wegman blijft voorlopig Groene Hart Hopper rijden

Failliet Wegman blijft voorlopig Groene Hart Hopper rijden
verkeerde, ontstond er onrust over de voortzetting van met name het Groene Hart Hopper-vervoer. Heel vreemd is dat niet, want Wegman is de derde vervoerder in betrekkelijk korte tijd die deze opdracht voor zijn rekening neemt. In 2016 werd Munckhof eerst in gebreke gesteld en vervolgens ingeruild voor De Vier Gewesten. Maar in 2017 kwam ook deze samenwerking tot een eind, waarna Wegman het overnam.

Duidelijkheid korte termijn
Dat dit bedrijf eerst surseance van betaling heeft aangevraagd en vervolgens failliet werd verklaard, heeft onder gebruiker van de Groene Hart Hopper dan ook voor heel wat onrust gezorgd. Met de toezegging dat Wegman dit vervoer zoals het er nu uitziet tot 1 mei blijft rijden, heeft de curator in elk geval voor de korte termijn duidelijkheid gegeven. Intussen wordt bekeken wat de mogelijkheden voor een doorstart van het taxibedrijf zijn. Bij het bekend worden van het faillissement werd ook duidelijk dat Wegman al zijn opdrachten vooralsnog blijft uitvoeren, zodat het vervoer van kwetsbare doelgroepen niet in het gedrang komt.

Behoud van baan en loon
FNV Taxi heeft intussen ook aan de bel getrokken bij de curator, maar die kan geen garanties geven dat de honderden chauffeurs en andere werknemers bij een doorstart aan boord blijven. In een brief aan de diverse opdrachtgevers van Wegman roept de vakbond ertoe op om afspraken te maken over het behoud van baan, arbeidsvoorwaarden, loon en aanverwante zaken. De vakbond wil dat de opdrachtgevers daarover duidelijke eisen stellen aan de partij die de doorstart van het vervoer gaat verrichten. Deze moet als het aan FNV ligt bijvoorbeeld één op één het betrokken personeel overnemen.
uchthavenvervoer, Schiphol taxi, goedkope, centrale, 24 uur, tarieven, groepsvervoer, reizen, tOuringcar Twente groepsvervoer Twente groepsvervoer Haaksbergen groepsvervoer Hengelo groepsvervoer Almelo tourincar Schiphol Hengelo vliegtaxi Overijssel taxi vervoer Hengelo groepsvervoer luchthaven Düsseldorf twente
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!