24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Drukte Schiphol Amsterdam a9 file

Drukte Schiphol Amsterdam a9 file
Het gebruikelijke advies om twee uur van tevoren aanwezig te zijn voor een vlucht binnen Europa en drie uur voor een intercontinentale vlucht geldt zeker voor vandaag, benadrukte de woordvoerder.
Ook vanochtend ontstonden in de buurt van Schiphol weer files. Voor reizigers die met de trein kwamen, waren er geen problemen. De marechaussee deelt mee dat de maatregelen gelden zolang ze nodig zijn voor de veiligheid van de reizigers. Gemeenten, politie, het openbaar ministerie en de NCTV monitoren dat continu. Behalve de opgevoerde controles heeft de marechaussee ook niet-zichtbare maatregelen genomen. 
“Schiphol moet wel bereikbaar blijven”, zegt een woordvoerster van de marechaussee. “Maar wel op een verantwoorde manier, zodat het voor passagiers en medewerkers veilig is. Ook op de perrons op Schiphol wordt zichtbaar en onzichtbaar gecontroleerd.”
Voor zover bekend heeft niemand door de verscherpte controles op de wegen zoveel vertraging opgelopen dat een vlucht werd gemist.
Het grondpersoneel van de KLM voert vanmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur bij de incheckbalies actie voor een betere cao. De medewerkers leggen uit waarom ze in actie komen en delen cadeautjes uit. 
Taci aub hengelo taxi in hengelo online
Tags: schipholtaxi Hengelo, luchthavenvervoer Twente, groepsvervoer , bus, touringcar , taxi Hengelo, vervoer op maat

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo

error: Alert: Inhoud is beschermd!!