24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

China gaat alle taxi-apps onderzoeken na moord op twintigjarige passagier

China gaat alle taxi-apps onderzoeken na moord op twintigjarige passagier
Een twintigjarige passagier werd vorige week verkracht en vermoord nadat ze instapte bij een chauffeur van de Chinese taxidienst DiDi Chuxing. Het incident vond plaats in de stad Wenzhou, hemelsbreed ongeveer 370 kilometer ten zuiden van Shanghai.

Het is de tweede keer in korte tijd dat een passagier van DiDi overlijdt nadat ze besloot gebruik te maken van de taxidienst. In mei werd al een 21-jarige vrouw gedood. Beide gevallen vonden plaats met het gebruik van de Hitch, de carpooldienst van DiDi Chuxing.

In een verklaring zegt het taxibedrijf inspecties te verwelkomen. “We accepteren het toezicht en zullen ons best doen om onze diensten te verbeteren om de veiligheid van het volk te garanderen”, laat het bedrijf vrijdag weten op het Chinese sociale medium Weibo.

Tags: Schiphol taxiAmsterdam hengelo goedkope taxi Amsterdam Twente taxi Hengelo taxibusje Twente enschede luchthavenvervoer Hengelo Düsseldorf taxi AirPort Eindhoven touringcar Hengelo viptaxi vipvervoer groepsvervoer Almelo groepsvervoer enschede hengelo
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!