24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Arriva Touring wint aanbesteding besloten busvervoer rondom Schiphol

rriva Touring wint aanbesteding besloten busvervoer rondom Schiphol

Het vervoer op het platform, dus met name tussen de gate en vliegtuigen, start al in april 2020. Daarvoor gebruikt Arriva Touring de 64 bussen die eigendom zijn van luchthaven Schiphol zelf. Op 1 november 2020 volgt de exploitatie van het laatste deel van de busdienst landslide. Het gaat dan om de parkeershuttles tussen de terminal en P3/P4 en met de pendeldienst voor medewerkers op en rondom Schiphol.

Duur concessie
Voor het zogenaamde landside-deel van de aanbesteding zal Arriva Touring gebruikmaken van veertien eigen voertuigen. De busdienst landside heeft een looptijd van vijf jaar, met drie keer een optie tot verlenging van een jaar. Het contract voor airside heeft een looptijd van vier jaar, met vier keer een optie tot verlenging van een jaar.

Anne Hettinga, bestuursvoorzitter van Arriva Nederland: “Ik ben oprecht heel trots op het team dat een mooi aanbod heeft neergelegd voor deze aanbesteding. Arriva Touring staat voor kwaliteit en comfort. Het zijn voor ons bijzondere busdiensten om aan onze orderportefeuille toe te voegen. Met plezier gaan we aan de slag met de implementatie.”taxibus Hengelo Twente taxi service luchthavenvervoer Amsterdam Hengelo Schiphol groepsvervoer Oldenzaal denekamp taxi hengelo vervoer opmaat twente
, groepsvervoer Twente Hengelo Enschede , vervoer op maat goedkope taxi Hengelo Luchthavenvervoer dusseldorf Hengelo groepsvervoer delden groepsvervoer goor groepsvervoer enschede groepsvervoer enter taxi aub aub hengelo taxi
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.