24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Amerikaanse taxi

Pont vaart vermomd als Amerikaanse taxi
Roy Valk en Roelof Schierbeek, beter bekend als het Nederlandse streetartduo Karski and Beyond, hebben dit weekend een nieuw kunstwerk afgeleverd in de Nieuwe Doelenstraat.  

De muur bij het parkeerterrein tegenover hotel L’Europe wordt al jaren gesierd door graffitikunstwerken, waaronder een van Karski and Beyond. Die schildering was in de loop der jaren vernield door toeristen. Het nieuwe werk, met het onwaarschijnlijke duo Rembrandt van Rijn en Herman Brood, duurde zo’n twee dagen om te maken.  

“We wilden een clash tussen twee kunstenaars uit totaal verschillende periodes weergeven. Herman Brood en Rembrandt hebben beiden veel in Amsterdam gewerkt en dus een binding met de stad. Een hoop toeristen zullen zich daarbij afvragen wie de man aan de linkerkant nou is,” aldus Valk en Schierbeek.  

Karski and Beyond sleepten vrijdagavond nog een Dutch Street Art Award in de wacht. Ze zijn te volgen op Instagram.In Amsterdam leven konijnen, reigers en veel andere soorten dieren. Maar een kameel, nee, die komt niet in het wild voor. In de vroege avond slenterde het dier toch over de Wallen. Een groep mannen had de kameel mee om hun vrijgezellenfeest op te vrolijken. “Lachen, toch?” riepen ze nadat enkele omstanders naar de achterliggende gedachte van het merkwaardige schouwspel vroegen.

De begeleider van de kameel werd aangehouden door de politie. Hij had nog een geldbedrag openstaan. De kameel is overgebracht naar de dierenopvang.

In december zorgde onderbroekenmerk A-Wear voor opschudding toen een rendier door Amsterdam liep. Er volgde geen boete.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full tax

error: Alert: Inhoud is beschermd!!