24/7 Bereikbaar op +31 (0)6 - 412 307 68                                                                                                                                                                                                                                      

Single Blog Title

This is a single blog caption

Agenten spelen taxi voor studenten na stapavond, politie neemt maatregelen

Agenten spelen taxi voor studenten na stapavond, politie neemt maatregelen

video is door Kevin Schilder op Twitter gezet. Zijn broertje zat in de auto en een vriend van hem maakte het filmpje.

Kevin kreeg het doorgestuurd in een familie-app en besloot uit woede het online te plaatsen. “Het zat me echt hoog, daarom heb ik het meteen gepubliceerd. Ik heb zelf wel eens een boete gehad voor 5 km/u te hard rijden. Ik houd me aan de regels, dan moeten zij dat ook”, zegt hij tegen RTL Nieuws.

Onprofessioneel gedrag

Volgens Kevin stonden zo’n zes jongens te wachten bij een taxistandplaats, toen de agenten aanboden om ze naar huis te brengen. In twee lichtingen zouden de studenten naar huis zijn gebracht. Zijn broertje vertelde dat een van de agenten voorstelde om een stopwatch erbij te pakken tijdens de rit, om te timen hoe snel ze gingen.

Kevin maakte een formele klacht bij de politie en kreeg direct antwoord. De politie noemde het onprofessioneel gedrag, waar de agenten in kwestie op aangesproken zullen worden. Ook in een tweet laten ze weten de video te hebben gezien hebben en dat er ‘passende maatregelen’ worden genomen.Wat die maatregelen precies zijn, is niet bekend. “We moeten nog onderzoeken wat er precies is gebeurd”, zegt een politiewoordvoerder. “Normaliter brengen wij niet zomaar dronken jongeren naar huis en rijden we ook zeker niet met zwaailichten en sirenes.”

Van Kevin hoeven de agenten niet ontslagen te worden, maar hij wil wel dat er wat met de zaak gebeurt. “Ze moeten zich gewoon aan de regels houden, net als wij, zeker als ze in uniform zijn. Ik hoop dat de agenten goed schrikken en een cursus krijgen.”
taxibus Hengelo Twente, luchthavenvervoer Amsterdam Hengelo Schiphol
, Schiphol ol taxi Amsterdam Hengelo taxi luchthavenvervoer Düsseldorf enschede taxi Enschede
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.

error: Alert: Inhoud is beschermd!!