Taxi Enschede zakelijk vervoer biedt u een oase van rust in een overvolle agenda.

Taxi Enschede is een ervaren taxibedrijf op het gebied van zakelijk vervoer. Kies voor onze luxe wagens, die u comfortabel en compleet discreet naar uw plaats van bestemming brengen. Chauffeurs van Taxi Enschede zorgen voor een heerlijk comfortabele rit, zodat u een belangrijk gesprek kunt voorbereiden, of u bij kunt komen van een belangrijke vergadering. Verder rijden we graag op rekening voor uw bedrijf, zodat u aan het eind van de maand een overzichtelijke factuur ontvangt voor alle ritten die u bij ons heeft gemaakt. U kunt uw boeking gewoon online doorgeven, waardoor u er nauwelijks omkijken naar heeft. Als u een betrouwbare, flexibele, punctuele taxi bedrijf zoekt, dan bent u bij Taxi Enschede op juiste adres. Zakelijke vervoer Taxi Enschede biedt u;

- maximale service,

- uitgebreide luxe

- comfortabele rit van A naar B

- afspraak = afspraak

Kies voor onze speciale VIP-vervoer,en u bent dan verzekerd op vervoer met klasse. Onze goed opgeleide chauffeurs zorgen voor een heerlijk ontspannen rit, zodat u op uw vergadering kunt voorbereiden, of u bij kunt komen van een belangrijke presentatie of vergadering.

 

Rijden op rekening

Taxi Enschede kan voor uw bedrijf of zakelijke relaties rijden op rekening, zodat u aan het eind van de maand een overzichtelijke factuur ontvangt voor alle ritten die u bij ons heeft gemaakt. U kunt bij ons ook online uw boeking doen via info@taxienschede.nl.

 

Zakelijk vervoer in luxe auto's

Zakelijk vervoer vindt bij Taxi Enschede plaats in een van onze luxe wagens waarin luxe en comfort gewaarborgd is zoals de Mercedes S klasse long version panorama. Zakelijkvervoer van taxi Enschede zorgt er voor dat u heerlijk tot rust kunt komen. Zo kunt u uw reistijd optimaal benutten en zorgen onze representatieve chauffeurs ervoor dat u op een ontspannen wijze op de plaats van bestemming aan zal komen. Een directievergadering in Amsterdam, een lezing in Groningen, een congres in Hannover taxi Enschede zorgt dat u op tijd arriveert. Achter uw chauffeur staat een moderne organisatie met ruime ervaring in zakelijk vervoer.