UItgaansvervoer Enschede naar elke discotheek in Twente

Taxi Enschede naar Index – Schüttorf nodig? Bel dan uitgaansvervoer van Taxi Enschede!

Wij rijden ook naar uitgaansgelegenheden als: Bruins , Bills Bar , Bais/ Reutum , Dika / Markelo , Zak , Dorf Munsterland / Duitsland, Danspaleis Haaksbergen of naar een andere bestemming? Taxi Enschede rijdt ook van uit Enschede naar Dux Hengelo of naar Club Merlijn in centrum Hengelo.

Zondag rijden wij vanuit Enschede en Hengelo naar Discotheek Bruins Saasveld ook met taxibusjes of touringcar taxi Enschede heeft ruimte voor meer dan 100 personen.

Ook zorgt Taxi Enschede voor het vervoer van en naar evenementen en zomerfeesten in  Twente Overijssel en omgeving . Zoals , Zwarte Cross / Lichtenvoorde, Carnaval/ Oldenzaal, Paasparty Bentelo & Deurningen , Mega Party / Losser en Weerselo,  Apres ski Party/ Albergen en nog veel meer.

 

Een concert in de Arena, Gelredome/ Arnhem, Nijmegen vierdaagse, Heineken Music Hall, de Kuip of  Stappen in Amsterdam, Groningen of naar de TT in Assen ?

Voor groepsvervoer in en rond Enschede bent u aan het juiste adres. Zijn het uitstapjes met vrienden voor een avond of een dag- of stedentrip. We doen het allemaal. Vele jaren verzorgen wij met met onze luxe taxi’s, taxibussen en discobus touringcars  succesvol vervoer. Al onze wagens zijn ruim, comfortabel en luxe. Met de discobus wordt het één groot feest.

Ruimte luxe taxibus Enschede 

Wij rijden onder meer met een verlengde versie van de Mercedes tourer vito. Een ruime, veilige en comfortabele luxe bus. Deze taxibus is voorzien van 9 gordels en mag dus maximaal 9 personen vervoeren. Er is daarnaast veel bagageruimte. 

 

Voordelig taxibusjes van Taxi Enschede pure luxe

Reizen per taxi met een groep is zeer voordelig. Hoewel een taxibusje niet zo goedkoop is als een normale taxi, is de prijs die u per persoon betaald vaak lager dan u denkt. Zo kost een rit Enschede naar Hengelo niet meer dan 5 euro per persoon of een ritje Delden, Bruins Saasveld,  vanuit Enschede niet meer dan 7,5 per persoon .

Ook een dagje naar Amsterdam vanuit Enschede hoeft niet duur te zijn groepsvervoer vanuit Twente betaald u niet meer dan € 25,- pp

Jimmy Woo, Air Amsterdam, RADION, Melkweg, Paradiso, escape en andere Populaire clubs en uitgaanslocaties in Amsterdam

 

Taxi Enschede hanteert  vaste tarieven voor groepsvervoer, discovervoer - Uitgaansvervoer, u kunt het snelt reserveren via info@taxienschede.nl